Voi olla, että edellisestä kirjoituksestani jäi väärä käsitys. Haluan tässä oikaista kommenttini, ja samalla kiittää Naistenkliniikan toimintaa.

Olen siis sitä mieltä, että on uskomatonta, että hoitoni maksavat tuhansia euroja per kerta sairaalalle, ja he laskuttavat minua 32 euroa eivätkä edes kerro miten hurjan lahjan saan!

Se, ettei julkinen ala seuraamaan jokaista tutkimusta ja lisäämään sytostaattihoitoihin uusia lääkkeitä johtuu toki siitä, että heidän tulisi tällöin tehdä periaatepäätös siitä, että jokaiselle munasarjasyöpäpotilaalle annetaan jokaisen hoidon yhteydessä vielä 7000 euron lisälääke. Sanokaamme, että naistenkliniikalla on joka päivä 10 munasarjasyöpähoitoa, 5 päivää viikossa 50 viikon ajan. Naistenkliniikka voisi sillä rahalla helposti palkata 250-400 täyspäiväistä hoitajaa...

Kommentoinpa vielä julkisen alan ajan- ja inhimillisyyden puutetta. Leikkaava lääkärini tuli toiselta osastolta syöpäosastolle juttelemaan kanssani ennen ensimmäistä hoitoa. Omalla ajallaan, pyytämättä!

Ugh, olen puhunut. Sanomattakin selvää, että jatkan hoitoja julkisella puolella.