Solunsalpaajat ovat minun tapauksessani nimeltään Paclitaxel ja Karboplatin. Käytetään samoja kuin munasarjasyöpään, vaikka sairaus onkin eri.

Niitä tiputeltiin kahdeksan tunnin ajan naistenkliniikalla eilen, 12.10. Ensin tuli esilääkkeitä - kortisonia, antihistamiinia ja pahoinvointilääkettä. Lihakseen laitettiin injektio joka rauhoittaa niin, että helposti nukahtaa.

Tiputus ei tuntunut missään, koko päivä oli miellyttävä.

Kurjaa oli se, että sain kutsun perjantaina tulla paikalle maanantaina. Koska olen työelämässä, olisi ollut kurjaa jäädä pois niin yhtäkkiä, joten pyysin parin päivän viivästystä.

Lisäksi halusin käydä yksityisellä PET-kuvauksessa ennen hoitoja. Sillä näkee hyvin, onko pikkuisia syöpäsolu karkulaisia jossakin. Yksityinen olisi mielellään kuvannut myös ennen kasvaimen leikkausta. PET-kuvauksissa ei nimittäin näy kaikkia soluja, joten jos kasvain näkyy, solut ovat sellaisia jotka näkyvät. Mutta eihän silloin epäilty sen olevan pahanlaatuinen.

Nukuin hyvin ja nyt olen menossa ulos. Vointi mitä parhain. Huomenna ilmeisesti oksettaa enemmän, mutta siitä silloin lisää.